Bootjes huren Groningen?

Boot huren al vanaf €39,-!

Boot huren in Groningen?

Wil je lekker met je eigen bootje door de grachten van Groningen varen? Huur dan gemakkelijk een boot via onze website. Geniet van alle hotspots, meer aan waar je wil en profiteer optimaal van alle terrasjes langs de kade. Een rondje grachten varen is altijd leuk! De bootjes zijn volledig elektrisch, waardoor ze heerlijk stil, rustig en milieubewust zijn. Daarnaast heb je geen vaarbewijs nodig voor deze boten en zijn ze gemakkelijk te besturen. De bootjes zijn voor 3 tot 12 personen.

Boot huur Groningen kosten:

  • €40,- voor 1,5 uur varen (3 persoonsboot).
  • €60,- voor 1,5 uur varen (5 persoonsboot).

  • €70,- voor 1,5 uur varen (6 persoonsboot).

  • €80,- voor 1,5 uur varen (7 persoonsboot).
  • €90,- voor 1,5 uur varen (8 persoonsboot).
  • €110,- voor 1,5 uur varen (11 persoonsboot).

Fluisterboot huren Groningen

Overige informatie en voorbereiding:

boot huren Groningen

Boot huren Groningen informatie en voorbereiding:

De op en afstapplek van bedrijf nat zit onderaan de trap op de Herebrug 1. De trap naar beneden is alleen toegankelijk wanneer de slagbomen omhoog zijn. Je kan je fiets bij het centraal station plaatsen, het station en het centrum zijn op loopafstand van bedrijf nat.

De boten zijn voorzien van fluistermotoren zodat je in alle rust de grachten door vaart. Verder zijn er kussens aanwezig voor in de boot, zodat je extra comfortabel vaart. Wil je van een muziekje genieten tijdens het varen? Dat kan! Voor €10,- is het mogelijk een waterdichte bluetooth speaker te huren voor tijdens je tocht.

Wij kunnen ook verschillende Groningse hapjes en drankjes mee leveren voor tijdens het varen. Je hoeft dan niks zelf te halen. Alcoholische drank kost €3,00 en speciaalbier kost €5,00. Onze speciaalbieren zijn allemaal lokaal gebrouwen. Daarnaast serveren wij voor €9,50 per persoon warme en koude borrelhapjes.

Groningse hapjes en drankjes

Heb jij een fluisterbootje geboekt bij bedrijf nat en wil je naast het mooie uitzicht ook nog genieten van een lekker hapje of drankje? Dan bieden wij verschillende arrangementen voor zowel de kleine als de grote honger.

Borrelplaat

Borrelhappen

Wil je niet alleen lekker varen, maar ook lekker eten? Dan bieden wij heerlijke  borrelhappen aan. U krijgt een borrelplank met lokale kaasjes en worst, bittergarnituur, nootjes en versgebakken brood voor, maar €15,- Ben je vega of vegan? Geen probleem! Geef dit gewoon aan bij het boeken van de borrelplank.

Bierproeverij

Bierproeverij

Twijfelde je tussen het terras op gaan en een rondje varen? Doe gewoon beide! Boek de bierproeverij en proef onze favoriete lokaal gebrouwen bieren tijdens het varen. Je krijgt 4 verschillende speciaal bieren met een proefkaart voor maar €17,50!