Kanoën Groningen?

Kano huren Groningen al vanaf €15,- per kano!

Kano huren Groningen

Ben je op zoek naar een onvergetelijke ervaring op de Grachten? Dan is kanoën in Groningen een leuke optie! In onze kano verhuur in Groningen vind je altijd een kano, kajak of Canadese kano die bij jullie groep past.

Een kano huren in Groningen doe je bij beDRIJFNAT! Bij ons zit je direct op de grachten en kun je gelijk van start. Beleef deze onvergetelijke ervaring met je gehele gezelschap en stap zelf in een kano of met meerdere mensen tegelijk.

Kano huren kosten:

  • €15,- voor een rondje grachten in een 1 persoons Kajak (1,5 uur) (€7,50,- per extra uur)

  • €25,- voor een rondje grachten in een 2 persoons Kano (1,5 uur) (€12,50 per extra uur)

  • €30,- voor een rondje grachten in een 3 persoons Canadese Kano (1,5 uur) (€15,- per extra uur)

  • €10,- voor een waterdichte speaker
  • Gratis dry-bag of ton
Kanoën Groningen

Overige informatie en voorbereiding:

kano huren Groningen

Kano Groningen: overige informatie en voorbereiding:

Op en afstappen van de kano is onder de Herebrug. Bedrijf nat zit onderaan de trap naast het brugwachtershuisje. Je kan de trap alleen bereiken als de brug dicht is en de spoorbomen open staan. Er is een kast aanwezig waar je wat spullen kan achterlaten, maar je kan ook om een gratis dry-bag of ton vragen voor je spullen. Ook is er een omkleedkamer aanwezig.

Bij bedrijf nat zijn altijd ervaren watersportliefhebbers aanwezig die uitleg kunnen geven over het kanoën. Dus ook al heb je geen idee hoe je moet kanoen, kom gewoon gezellig langs! Indien je geen zwemdiploma hebt, raden we aan om een van onze zwemvesten aan te trekken (volledig gratis).

Groningse hotspots

Tijdens het varen kom je prachtige oude pakhuizen en statige herenhuizen tegen. Onder sommige bruggen is verborgen kunst te vinden, een gedicht, een mooie foto, Delfts blauw. Laat je verassen tijdens het kanoën door onverwachte kunstwerken en prachtige panden.

Boot huren Groningen

Met je vrienden op de Groningse grachten?

Op zoek naar een onvergetelijke ervaring met je vrienden en familie op het water? Dan is onze grote sloep een echte aanrader voor een heerlijk dagje op de Groningse grachten. Met deze sloep kom je langs alle mooie plekjes die Groningen te bieden heeft. Daarnaast hoef je zelf helemaal NIKS te doen!

IJsje halen

Lekker broodje, ijsje of smoothie tijdens het varen?

Net begonnen met de tocht? En nu al trek? Geen probleem! Je kan net voor de eerste bocht van de grachten aanmeren Bij de Sluis om een broodje rendang, ijsje of smoothie te halen. Ze hebben een nieuwe ijsmachine, waarmee je je eigen ijsje samen kan stellen!

Translate »