SUPPEN Groningen

Suppen in Groningen al vanaf €15,- per persoon!

Lekker SUPPEN in Groningen?

Wil je een sup huren in Groningen? Maak dan met beDRIJFNAT de leukste tocht door de grachten. Geniet vanaf je sup van een prachtig uitzicht vanaf het water langs vele havens, woonboten, monumentale panden en de leukste terrasjes. Suppen in Groningen is een onvergetelijke activiteit met je vrienden, familie of collega’s!

Sup huren Groningen kosten:

  • € 15,- voor een rondje grachten suppen (1,5 uur)
  • € 7,50 voor een extra uur
  • € 10,- Muziekbox
  • € 0,- Dry-bag of ton
  • € 0,- Kleedruimte
Suppen Groningen

Van ommeland naar stad! Vraag je eigen route aan!

Suppen in Groningen, de leukste route & bezienswaardigheden

Wat beDRIJFNAT een unieke SUP ervaring maakt? We bieden tijdens de route onze vrienden op het water aan. Geniet van de leukste plekjes aan de Groningse gracht en beleef een compleet nieuw Groningen op de SUP. Naast een goede instructie en snelle leercurve bieden wij dus ook nog onze kennis van leuke bezienswaardigheden en plekjes om de stad beter te leren kennen!

Wil jij met je vrienden kennis maken met deze unieke tocht door Groningen? Kies van voor een begeleidende SUP expert (kosten €50,-) Bij ons krijg je gegarandeerd de surfvibe mee van onze SUP begeleiders. Suppen in Groningen was nog nooit zo leuk!

Het is mogelijk om je spullen bij ons achter te laten of deze in een Drybag mee te nemen!

Sup Groningen informatie en voorbereiding:

De locatie van bedrijf nat is Herebrug 1. Op de brug (naast het brugwachtershuisje) is een trap naar beneden, die alleen toegankelijk is als de slagbomen open zijn. Wanneer de slagbomen dicht zijn moet je helaas even wachten. Je kan je spullen bij ons achterlaten in een daarvoor bedoelde kast of een drybag vragen om wat spullen mee te nemen. Mocht je DrijfNat terugkomen, hebben we een kleedkamer waar je kan omkleden.

Sub huren Groningen

Groningse bezienswaardigheden op het water

Uiteraard biedt de Groningse grachten al een hele beleving, maar er zijn nog andere vaarroutes mogelijk. Denk hierbij aan varen naar het prachtige Reitdiep of richting het Paterwoldse- en Hoornsemeer. Dit is uitermate geschikt voor de langere tochten. Kom lekker met familie, collega’s of vrienden en kom tot rust, zoals alleen Groningen dit kan bieden!

IJsje halen

Zin in een ijsje?

Bij de Sluis kan je aanmeren met je SUP en een lekker ijsje halen. Ze hebben een nieuwe ijsmachine waarmee je je eigen ijsje kan samenstellen! Verder hebben ze ook (vegan) rendang en smoothies. Maak je SUP tocht nog leuker met een ijsje!

Teamuitje

YO!GA je mee SUPPEN?

Altijd al eens willen yoga-suppen? Vanaf het water ziet de stad er sereen uit. En door het te combineren met yoga zal je er nog meer van kunnen genieten! De plank leent zich perfect voor wat yogaoefeningen. Boek nu een les beleef een compleet nieuwe ervaring!