Bierboot Groningen

Alle pils aan dek! Je boekt je bierboot al vanaf €39,-

Het water op met je studentenhuis, vrienden of familie?

Lekker in de zon, varen door de Groningse grachten met een goed gezelschap en heerlijk bier? Beleef een geweldige tocht met al je vrienden, familie of collega’s langs de oude grachtenpanden en pakhuizen van de stad, terwijl je geniet van de heerlijke bieren van beDRIJFNAT.

beDRIJFNAT werkt samen met de grote brouwerijen uit Groningen, Martinus, de Prael en baxbier verzorgen de heerlijke bieren in ons assortiment. Er is keuze uit verschillende bierarrangementen tijdens de tocht op een van onze bierboten. We hebben een keuze uit een tweetal bierproeverijen, drinken op nacalculatie of onbeperkt drinken voor de echte feestgangers (geen speciaalbier)

Kosten bierboot Groningen

Je boekt al een bierboot bij beDRIJFNAT vanaf 2 personen en dit kan je uitbreiden tot maximaal 40 personen op 1 boot! Mocht je groep toch groter zijn dan kunnen we altijd een tweede boot inschakelen. Hoe groter de groep hoe voordeliger de prijs per persoon! Je boekt al een boot bij beDRIJFNAT vanaf €40,-, Kan je niet langer wachten? Boek hier direct.

gorte1

Overige informatie en voorbereiding:

Borrel Arrangement

Arrangementen op de bierboot

drinken op nacalculatie

beDRIJFNAT heeft een samenwerking met bijna alle bierbrouwers in de stad. Hierdoor hebben we een geweldig assortiment met al onze favoriete bieren! We hebben ijskoude koelboxen voor jullie klaar staan die worden gevuld met alcoholisch en non alcoholische dranken, je kunt dus per persoon zelf kiezen wat diegene drinkt en achteraf afrekenen. 

Groningse bierproeverij

Wil je een leerzame ervaring en ook genieten van heerlijke speciaal bieren? We hebben 4 van onze favoriete bieren van het moment voor je uitgekozen en een leuke uitgeschreven uitleg toegevoegd. De bieren kun je op verschillende locaties in de stad opdrinken en tegelijk leer je iets over de stad en het bier. 

Feestje?

We hebben natuurlijk ook gedacht aan de echte feestgangers, speciaal voor jullie hebben we onbeperkt drinken op de bierboot voor jullie. De biermans komt bijna dagelijks op bezoek en heeft ijskoude rakkers voor jullie klaar gezet. Dit arrangement heeft niet veel uitleg nodig, iedereen betaald 1 prijs per persoon en pakt wat hij of zij pakken wil. Tijdens een tocht met onbeperkt bier op de boot, worden er zowel frisdranken als wijn in de koelboxen gedaan. Geen speciaal bieren inbegrepen.

Bezienswaardigheden langs de route

Schrik niet, de Groningse gracht is een compleet ander ervaring op een boot dan vanaf de kade. Je komt langs de mooiste plekjes van de stad Groningen die je nog niet eerder hebt gezien. Geniet bijvoorbeeld van de Noorderhaven een heus dorp op het water, de reitdiep route richting de Dorkwerdersluis is een heerlijk rustige plek en je vaart zo de stad uit de natuur in of leg even aan bij onze goede vrienden van baxbier, vergeet ze niet de groeten te doen van beDRIJFNAT.

BBQ

Boot huren in Groningen met BBQ?

Heb je zin om helemaal lekker in de watten gelegd te worden tijdens je rondvaart op een van onze bierboten? Kies dan voor de BBQ met beDRIJFNAT! Wij verzorgen een helemaal complete BBQ met verschillende soorten vlees en salade. Heeft er iemand met een allergie of dieetwens? Meld het ons via de opmerkingen.

Borrelplaat

Borrelplank tijdens de rondvaart in Groningen

Bier drinken en daarnaast ook nog genieten van een heerlijke borrelplank? Wie wil dat nou niet? Iedereen wilt dit! Kies nu bij het boeken van jou persoonlijke boot een borrelplank met heerlijke warme en koude hapjes voor bij de borrel. De plank bestaat uit worst, kaas, nootjes, brood met pesto, olijven en heerlijk warme bitterballen. Is er iemand vegetarisch of heeft een allergeen? Geef het ons door via de mail.