Sloep huren Groningen

Grote sloep met schipper tot 40 personen, vanaf € 150)

De leukste sloep van Groningen?

Wil je een sloep huren in Groningen? Dan zit je goed bij beDRIJFNAT! Met onze GROTE sloep verzorgen we voor iedere samenstelling een onvergetelijke dag. Of je nu het water op wilt met je vrienden, familie of collega’s, genieten van de Groningse grachten is gegarandeerd. Groningen is nog mooier vanaf het water!

In onze sloep zal het jullie aan niets ontbreken. We gaan langs alle bijzondere plekken, de mooiste terrassen en dat met genoeg hapjes en een lekker koud drankje. Ook kunnen jullie je eigen muziek draaien via de waterdichte speakers. Leuk voor iedere gelegenheid!

Kosten sloep verhuur Groningen

Je boekt al een sloep met schipper vanaf €150,- en vaart dan 1,5 uur rond het centrum van de stad,voor elk extra uur betaal je €85,-. Deze sloep is tot maximaal 25 personen maar kan ook met ene kleiner gezelschap geboekt worden de keuze is aan jou!

Ben je toch met een grotere groep? Geen probleem, we hebben dan een grotere sloep tot maximaal 46 personen voor je klaar liggen. De sloep tot 46 personen kost €250,- voor 1,5 uur en daarna €125,- per extra uur. Bij elke boot is een muziekbox inbegrepen!

gorte1

Overige informatie en voorbereiding:

Borrel Arrangement

Sloep huren Groningen stad

Je kunt natuurlijk alleen de sloep huren en een leuk rondje varen, maar wil je helemaal verzorgd worden, kies dan een van onze arrangementen voor op de sloep. Zo hebben we keuze uit een wijn/bierproeverij, borrelplank of BBQ!

Wees welkom onder de Herebrug 1, en laat je varen door onze veilige en gezellige schippers. We zitten op loopafstand van het centrum en centraal station, dus kun je daar makkelijk je fiets parkeren. Ben je met de auto? Dan is parkeergarage de Oosterpoort het dichtstbij.

We doen er alles aan om de tocht nog leuker te maken, daarom is er bij een geboekte sloep altijd een bluetooth speaker aanwezig. We kunnen op verschillende locaties een pauze inlassen en op de leukste plekjes van de staat even aanleggen en hebben we speciaal voor jou ijskoude drankjes mee aan boord!

Groningse bezienswaardigheden op het water

Een sloep huren in Groningen doe je natuurlijk met het idee om alles rondom de grachten te zien en dat zal zeker gebeuren onder het genot van een hapje en drankje. Wis je dat je zelfs verder kan dan de grachten? Denk hierbij aan het Reitdiep, het Paterswoldsemeer of het hoornsemeer.

drinken op de boot

Breid nu de sloeptoch met schipper uit met lekkere drankjes!

Heb jij zin om samen je vrienden lekker op onze sloep te varen? Zorg dan nu dat het nog leuker wordt en bestel extraatjes voor de ultieme tocht! Zo hebben we verschillende arrangementen voor heerlijke dranken aan boord. Laat je nu lekker verwennen door beDRIJFNAT

Borrelen op het water

Borrelplank mee aan boord?

Een sloeptocht is natuurlijk al een hele leuke activiteit van zichzelf, toch hebben we een idee om het nog veel leuker te maken! Bestel naast de sloeptocht als extra een borrelplank, met daarop heerlijke warme en koude hapjes!