Sup YOGA in Groningen?

Supyoga slechts €20,- per persoon!

Yoga suppen op de Groningse grachten

Vanaf het water ziet de stad er sereen uit. Door het te combineren met yoga zal je er nog meer van kunnen genieten! Een sup leent zich daarom goed voor supyoga!

De Yoga lessen worden verzorgd door niemand minder dan onze eigen instructeur, die wekelijks een yogasessie doet. Kom  nu samen op een yoga sup op zoek naar de rust.

We spreken een kwartier vooraf bij de Herebrug af. Neem een flesje water mee en zwemkleding, maar verder het liefst zo min mogelijk. Je hoeft geen uitgebreide ervaring in yoga te hebben voor deze unieke sup yoga experience.

yoga

Kosten en overige informatie ter voorbereiding:

IMG_20200526_171849s

Kosten en voorbereiding suppen yoga:

De kosten zijn 20 euro voor een eenmalige yoga sup sessie. Omdat we speciaal voor het yoga suppen een vast instructeur hebben, moeten is het niet mogelijk om online te boeken. Je kunt heel gemakkelijk via de onderstaande knop een mail naar ons sturen en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Tijdens een supyoga sessie gaan we natuurlijk in op de mindfullness en meditatie die bij yoga komt kijken. Alleen is het yoga op een sup, dus plezier staat bij ons voorop. Misschien hebben jullie een vrijgezellen feest en moet de vrijgezel elke pose even voor doen, of ben je met vrienden of familie en wil je iets compleets nieuws proberen.  Niets is leuker dan DRIJFNAT terug komen en ook een paar nieuwe poses geleerd te hebben.

Daarom is het handig om wat droge kleren mee te nemen, kom je met een nat pak terug? Dan is er een kleedhokje voor je en vergeet natuurlijk niet al je spullen vooraf in een van onze vakjes te leggen zodat ze netjes zijn opgeborgen.

Ben je genoeg voorbereid? We staan voor je klaar, vraag hieronder jouw unieke SUPyoga sessie aan!

Toch wat anders proberen?

Bij beDRIJFNAT hebben we een heel compleet watersport verhuur, voor iedereen hebben we wel iets voor op het water. Op deze manier kan iedereen genieten van onze mooie stad en gracht rondom het centrum. Naast onze Yogalessen geven we bij alles wat je bij ons huurt een korte uitleg over de techniek, route en bezienswaardigheden.

Kano verhuur Groningen

Kom lekker kanoën

Wat een super leuke activiteit is dit. Je kunt met al je vrienden tegelijk op het water of je nu met een kleine of grote groep bent, wij hebben de perfecte kano voor jou! Wil je een rustig rondje cruisen en van het mooie weer wilt genieten, een tochtje naar het meer of de natuur in? het is allemaal mogelijk vanaf onze locatie.

Suppen Groningen

Eerste keer? kom lekker SUPPEN door de stad.

Is yoga suppen misschien nog iets te hoog gegrepen, of wil je gewoon lekker op je eigen gemak door de stad peddelen? Wij leren je binnen 5 minuten de beginselen van het suppen je kunt gelijk op pad! Boek nu bij ons een SUP en geniet van het rondje om de stad.

Translate »