Sup YOGA in Groningen?

Supyoga slechts €20,- per persoon!

Suppen Yoga op de Groningse grachten

Vanaf het water ziet de stad er sereen uit. Door het te combineren met yoga zal je er nog meer van kunnen genieten! Een sup leent zich daarom goed voor supyoga!

De Yoga lessen worden verzorgd door niemand minder dan Sasyavan Vinsasyayoga en Willemijn Zoet van Yoga met Willemijn. Samen op een yoga sup op zoek naar de rust.

We spreken een kwartier vooraf bij de Herebrug af. Neem een flesje water mee en zwemkleding, maar verder het liefst zo min mogelijk. Je hoeft geen uitgebreide ervaring in yoga te hebben voor deze uniek suppen yoga experience.

yoga

Kosten en overige informatie ter voorbereiding:

IMG_20200526_171849s

Kosten en voorbereiding suppen yoga:

 • De kosten zijn 20 euro voor een eenmalige yoga sup sessie

 • Je kunt ook een strippenkaart voor 6 sessies kopen voor 100 euro. Je mag achteraf nog beslissen of je liever de strippenkaart wilt

 • Prijzen zijn incl. BTW en contant, tikkie of pin te voldoen!

 • Zie de algemene voorwaarden voor alle info rond reservering, wijziging boeking, annulering, facturering, verantwoordelijkheid, etc.

 • Sup yoga gaat door vanaf 4 deelnemers.

 • Je bent zelf verantwoordelijk voor uw veiligheid en gaat hiermee akkoord bij het huren van een SUP, Vooraf tekent u een eigen risico formulier of lever deze zelf in door vooraf te printen en te ondertekenen.

 • We starten vanaf de Herebrug bij onze DRIJF-IN gelegen tussen het Centraal Station en de Herestraat,

 • Zwemdiploma vereist!

 • Het is verboden rommel in het water te gooien!

 • Het is mogelijk om voor €2,50 per persoon een Drybag te huren voor je kleding en kostbare spullen.

 • Bij slechte weersomstandigheden is er mogelijk geen doorgang, zoals beschreven in de algemene voorwaarden.

Groningse bezienswaardigheden op het water

Uiteraard biedt de Groningse grachten al een hele beleving, maar er zijn nog andere vaarroutes mogelijk. Denk hierbij aan varen naar het prachtige Reitdiep of richting het Paterwoldse- en Hoornsemeer. Dit is uitermate geschikt voor de langere tochten wat leuk combineert met onze arrangementen, zoals een heerlijk barbequelunch of borrel! Kom lekker met familie, collega’s of vrienden en kom tot rust, zoals alleen Groningen dit kan bieden!

Grote sloep huren Groningen

Met je vrienden op de Groningse grachten?

Op zoek naar een onvergetelijke ervaring met je vrienden en familie op het water? Dan is onze grote sloep een echte aanrader voor een heerlijk dagje op de Groningse grachten. Met deze sloep kom je langs alle mooie plekjes die Groningen te bieden heeft. Daarnaast hoef je zelf helemaal NIKS te doen!

IMG_20200526_172224s

Zelf lekker SUPPEN door de stad?

Ga vanaf slechts €10,- p.p. per SUP door de grachten van Groningen. Dit geeft een prachtig uitzicht vanaf het water langs vele havens, woonboten, leuke terrasjes en monumentale panden! Kortom: een onvergetelijke indruk van de stad.