Wijnproeverij in Groningen op het water?

Een wijnproeverij op het water al vanaf €18,-

Een wijnproeverij op de grachten van Groningen

Wat is er nou lekkerder dan een wijnproeverij op de Grachten van Groningen? Niets! Geniet samen met je vrienden, familie of collega’s van een mooie tocht langs alle bezienswaardigheden en nuttig ondertussen de lekkerste wijntjes met beDRIJFNAT.

Je krijgt van ons heerlijke wijntjes mee en op de wijnkaart lees je op speciale locaties precies wat je drinkt. Je bepaalt hierdoor zelf het tempo en weet na de boottocht meer van wijntjes. Bovendien heb je er lekker van kunnen proeven. 

Kosten wijnproeverij

De kosten voor een wijnproeverij verschillen afhankelijk van de samenstelling van je groep. We zoeken een passende boot voor de juiste hoeveelheid mensen en zorgen natuurlijk dat iedereen een lekker wijntje in handen heeft. Wijn proeven in Groningen op onze boot kan al vanaf € Boek via onderstaande knop direct jouw proeverij!

gorte1

Overige informatie en voorbereiding:

Borrel Arrangement

Wijnproeverij Groningen 2 personen of meer

Je kunt al genieten van de wijn proeverij in Groningen vanaf 2 personen. We hebben boten voor grote en kleine groepen. Heel geschikt dus voor iedere gelegenheid! Of het nu gaat om een feest met de studentenvereniging of gewoon omdat je er zin in hebt met je huisgenoot. 

De maximale bezetting is 22 personen per boot, maar er kan natuurlijk altijd een extra boot bijgeboekt worden voor de grotere groepen. Heel leuk dus voor bedrijfsfeestjes of familiedagen.

Extra informatie over het wijnarrangement

Voor de wijnproeverij kun je je in Groningen melden bij de Herebrug 1. De locatie is alleen te bereiken als de slagbomen omhoog zijn. Dit is op loopafstand van het centrum en centraal station. 

Je kunt bij beDRIJFNAT altijd gebruikmaken van een gratis ton of dry-bag voor de kostbare dingen zoals je telefoon of geld. Daarnaast is er een kleedruimte aanwezig zodat je je op locatie kunt omkleden. 

Om het extra leuk te maken kun je een waterdichte bluetooth speaker lenen om te genieten van je favoriete muziek. Ook liggen er altijd poncho’s klaar voor het geval er regen verwacht wordt. Alles is geregeld voor de leukste wijnproeverij in Groningen!

Bezienswaardigheden langs de route

Op grachten van Groningen geniet je van verschillende vaarroutes. Langs de bekendste restaurants, terrassen en bezienswaardigheden in de boot, onder het genot van een (paar) wijntje(s). Wist je dat je daarnaast ook richting het Paterswoldsemeer en Hoornsemeer kunt? Heel leuk als je de hele middag een activiteit moet plannen.

Boot huren Groningen

Suppen op de grachten

Vertrouw je de stuurman of vrouw niet binnen de familie en ga je liever zelf op onderzoek uit? Dan is SUPPEN echt iets voor jou. Op een supboard ga je op je eigen tempo op onderzoek uit langs de mooiste plekjes van Groningen. De plank leent zich daarnaast uitstekend voor Yoga suppen.

Boot huren Groningen

Met vrienden op de Groningse grachten?

Ga je liever met een paar vrienden of met familie het water op zonder arrangement? Dat kan natuurlijk ook. We hebben een grote sloep die heel geschikt is voor rondvaarten. Je ziet alles vanaf het water toch nét iets anders, ook wel eens leuk voor de verandering!