Waterfiets Groningen?

Waterfietsen in Groningen al vanaf €27,50 per waterfiets (2 persoons)!

Waterfiets huren Groningen

Wat is dit lachen op de waterfiets! Heerlijk genieten vanaf het water en met de waterfiets door Groningen over de grachten! Een onvergetelijke indruk van de stad en dat met je vrienden, familie of collega’s vanaf de stabiele Waterfiets voor 2 voor personen. Je kunt lekker wat eten en drinken meenemen. Arrangementen zijn op aanvraag beschikbaar.

Waterfietsen Groningen kosten:

  • €27,50 voor een 2 persoons waterfiets (2 uur)

  • €15,- voor een extra uur
  • Gratis dry-bag of tonnetje voor je spullen
Waterfiets Groningen

Overige informatie en voorbereiding:

Waterfiets huren Groningen

Waterfietsen Groningen stad: overige informatie en voorbereiding:

Opstappen op de waterfiets kan bij bedrijf Nat onder de Herebrug 1. Het is mogelijk om je spullen bij bedrijf Nat achter te laten of ze mee te nemen in een waterdichte ton of tas. Je kan je tas ook achterop op het kinderzitje zetten. Indien je van een muziekje wil genieten tijdens je tocht kan je een waterdichte muziekbox huren voor 10,-.

Het duurt ongeveer 2 uur om een ronde door de grachten te waterfietsen. Het is een unieke ervaring op het water die men ervaart als een sportief uitje. Je zit comfortabel in het zitje terwijl je de waterfiets voorruit trapt. Zo heb je alle tijd om goed om je heen te kijken naar de prachtige uitzichten vanuit het water.

Er zitten twee kinderzitjes achterop die alleen bedoelt zijn voor kleine kinderen (onder de 40 kg). De kinderen kunnen dan heerlijk achterin zitten en van het water en uitzicht genieten. Bij Bedrijf Nat zijn ook zwemvesten aanwezig voor de kinderen die nog niet kunnen zwemmen.

Is de waterfiets niet beschikbaar?

Bij Bedrijf Nat kan je niet alleen waterfietsen, maar kan je nog veel meer activiteiten doen! Je kan ook als groep verschillende watersport producten huren, als de een wil suppen en de ander wil kanoën. Kom gezellig langs met je vrienden, collega’s, of familie, en geniet van een rondje grachten!

Boot huren Groningen

Rondje grachten met een elektrisch bootje

Vind je waterfietsen toch iets te sportief klinken? Huur dan een fluisterboot met elektrische motor. Met deze 3, 5, 8, of 12 persoons bootjes kun je het rondje grachten heel relaxed varen. Geniet van de zon het het uitzicht vanaf het water!

kano verhuur Groningen

Rondje grachten in een kano

Een rondje kanoën is een geweldig manier om de stad te zien. We hebben een groot assortiment van kano’s, waardoor je bijna altijd een lekker tochtje kan maken! Met een grote groep of alleen, kanoën is altijd leuk!